Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از مراکز فرهنگی و هنری منطقه هشت، آیین گشایش نمایشگاه آثار خوشنویسی قلم مهر با حضور استاد غلامحسین امیرخانی رئیس انجمن خوشنویسان ایران، محمدحسین ساکت نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن خوشنویسان و استاد عارف براتی مدیر اجرایی انجمن خوشنویسان ایران در فرهنگسرای گلستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد امیرخانی در این آیین اظهارداشت: مرحوم بیانی پایه‌گذار انجمن خوشنویسان بودند و سال ۱۳۲۹ ایشان استادان بزرگ را جمع کردند و انجمن خوشنویسان و کلاس‌های آزاد خوشنویسی تشکیل شد و سال ۱۳۴۴ اساتید مرحوم سیدحسن و سیدحسین میرخانی به انجمن خوشنویسان آمدند اما حضور آنان از نظر  هنر خوشنویسی و معرفتی که در سایه خوشنویسی وجود دارد بسیار درخشان بوده است.

وی گفت: ایشان به معنای واقعی اهل عرفان بودند و باید ببینیم در کجا این رشد و این شخصیت بروز پیدا می‌کند، حساس‌ترین بخش آن است که بتوانیم خودخواهی خود را مدیریت کنیم ما همه انسانیم و این حس و خودخواهی را داریم ما برتری طلب هستیم اما باید ببینیم چه کسی این خودخواهی را با خیرخواهی همراه و آن را متعادل می‌کند این برای ما درس بزرگی است که در عین حال که هر کس نظر خود را دارد در کمال احترام و ادب و ملایمت آن را بیان کند.

رئیس انجمن خوشنویسان افزود: یکی از بزرگترین مشکلات مردم دنیا این است که بلد نیستند باهم درست صحبت کنند، من خواهشی دارم از کسانی که از نمایشگاه قلم مهر دیدن می‌کنند و آن اینکه قلم و کاغذی را بردارند و هر نقدی که بر این نمایشگاه دارند بنویسند.

امیرخانی بیان کرد: امروز بعد از ۵۰ سال، خوشنویسی بانوان به ثمر نشسته است، ۵۰ سال پیش کلاس خوشنویسی فقط نستعلیق بود و کلاس‌های ثلث و شکسته نبود استاد کابلی یک تنه ۵۰ سال با همت و تلاش خود کلاس‌های خوشنویسی را راه انداخت و عزت بخشید و به ثمر رساند، همچنین انتشارات انجمن خوشنویسان در این راه بسیار مثمر ثمر بوده است، درآمدی که از انجمن داشتیم می‌توانستیم هر سال سمینار سرپرستان ایران را برپا کنیم و همایش سراسری برگزار کنیم. انجمن خوشنویسان ایران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد در حدود ۷۳ سال، بیش از هر جای دیگری تولید معرفت کرده است.

در بخش دیگر برنامه، محمدحسین ساکت نیز ضمن قدردانی از بانوان هنرمند شرکت‌کننده در نمایشگاه مهر قلم اظهارداشت: ما در اصفهان بانوان خطیب بسیاری داشتیم که از قرن چهارم تا هفتم بیشترین کارایی را در دانش داشتند حتی کسانی بودند که از بغداد مثل خطیب بغدادی، از ماوراءالنهر مثل سمعانی که از دانشمندان بزرگ بودند، اجازه حدیث می‌دادند و حدیث خود دانش بسیار بزرگ و پیچیده‌ای است، بسیاری از بانوان استاد خوشنویس بودند که اجازه حدیث به این دو دادند و با این پیشرفت علمی ما حدود یکهزار و ۴۰۰ بانوی حدیث‌دان داشتیم و این نبوغ ایرانی را می‌رساند، در حال حاضر بیش از یکهزار بانوی خوشنویس داریم که از هنرمندان ایرانی این چنین بر می‌آید و انتظار داریم که این خیل استادان بانو بتوانند بر افتخارات و بالندگی‌های خوشنویسی بیافزایند.

وی گفت: اگر خوشنویسی این تاثیر را نداشته باشد که در انسان‌ها اخلاق را بدمد آن هنر هیچ ارزشی ندارد، باید در راه هنر آرامش و شکیبایی داشت خود هنر این ویژگی را دارد، ما باید هنرسرا باشیم در سرای هنر، این وظیفه هر هنرمندی است و من شاد باش می‌گویم به بانوان در این بخش از هنر و آرزو دارم که بانوان خوشنویس ایرانی موفق باشند.

مدیر اجرایی انجمن خوشنویسان نیز در این آیین بیان کرد: نمایشگاه قلم مهر به بانوان خوشنویس اختصاص دارد که در این خصوص هرچه بیشتر صحبت شود بهتر است، در مورد بانوان باید بگویم که از چند جهت باید آنان را ستود چراکه عهده‌دار زندگی، آفرینش، مادری و تربیت هستند و در این همه مشقت و زحمت و هنری که دارند، هنرمند خوشنویس هم هستند.

براتی افزود: انجمن خوشنویسان هم‌اکنون ۳۶۵شعبه در ایران و خارج از کشور دارد و در حوزه هنر خوشنویسی حدود ۹هزارو ۵۳۵ فارغ‌التحصیل ممتاز داریم که تعداد فارغ‌التحصیلان فوق ممتاز خانم ۶۹۳ نفر هستند و این در حالی است که افرادی که سال ۱۳۵۷ در دفتر مرکزی حوزه انجمن خوشنویسان آزمون خوشنویسی دادند، حدود ۸ نفر آقا بودند و این باعث افتخار ماست که بگوییم ما امروزه ۲۴ استاد فوق ممتاز خانم در انجمن خوشنویسان داریم که در عرصه فرهنگ و هنر ایران مشغول فعالیت هستند.

وی ضمن تشکر از حضور بانوان در عرصه‌های فرهنگ و هنر گفت:  ۲۴ بانوی فوق ممتاز خوشنویسی؛ استادان الهه خاتمی، صغری حسینی، فریده حکیم‌پور، راضیه فولادی سپهر، زهره رئیس الساداتی، شهناز ملکی، فاطمه وصال، فرشته شکاری، مینا بهدادفر، ازهار الشرکاء، زهره عباسی، مرضیه صدیقی، فاطمه محمدکرمی، سمیه ناطقی، فاطمه مقیمی، مریم سادات موسوی، مریم امام وردی، مریم خیام نکویی، شهربانو نجفی، هیلدا خدر، فاطمه کاظمی، گوهر همایی مقدم، عذرا عبدالله‌پور و الهام میرطلایی افتخار و کارنامه انجمن خوشنویسان هستند.

نمایشگاه گروهی خوشنویسی قلم مهر با هدف معرفی آثار بانوان هنرمند فارغ‌التحصیل انجمن خوشنویسان تهران در رشته‌های نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث و نقاشی‌خط تا ۱۵ تیرماه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در نگارخانه فرهنگسرای گلستان به نشانی میدان هلال احمر، خیابان گلستان، جنب بوستان فدک میزبان علاقه‌مندان است. در این نمایشگاه ۶۰ اثر از ۶۰ بانوی خوشنویس به نمایش گذاشته شده است.

برچسب‌ها انجمن خوشنویسان ایران غلامحسین امیرخانی بانوان خوشنویسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انجمن خوشنویسان ایران غلامحسین امیرخانی بانوان انجمن خوشنویسان ایران غلامحسین امیرخانی بانوان خوشنویسی انجمن خوشنویسان ایران بانوان خوشنویس قلم مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نگارخانه لاله در راستای معرفی هنرمندان عکاس و حمایت از هنر عکاسی اقدام به فراخوان اولین سالانه تبادل عکس با هدف استفاده از رویکردهای جدید در هنر عکاسی و همچنین شناسایی و معرفی هنرمندان عکاس معاصر در زمینه عکاسی فاین آرت (خلاقه و هنرهای زیبا) کرده است.

در این رویداد هنری فرصتی فراهم شده است تا آثار منتخب هنرمندان عکاس تبادل شود و زمینه دریافت آثار متنوع توسط شرکت کنندگان صورت پذیرد. همچنین نمایشگاهی از آثار شرکت کنندگان پس از انتخاب توسط هیات داوران، به همت نگارخانه لاله برگزار خواهد شد.

شرایط شرکت در سالانه تبادل عکس:

شرکت در این سالانه برای همه هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر عکاسی آزاد است.

هر شرکت کننده می‌تواند به صورت تک‌عکس حداکثر ۵ فریم عکس به صورت سیاه و سفید یا رنگی ارسال کند.

عکس‌ها باید با فرمت JPG در اندازه ضلع کوچکتر ۳۰۰۰ پیکسل و حداکثر حجم فایل ۳۰ مگابایت در سایز حد اقل ۲۰x۳۰ به ایمیل lalehgallery.art@gmail.com نگار خانه لاله ارسال شود.

نمونه عکس‌های ارسالی نباید دارای تاریخ و یا هرگونه نشانه‌های تصویری و (پاسپارتو، قاب، واترمارک و لوگو) باشند.

یکسان سازی ثبت شماره ادیشن و نام هنرمند به لاتین باید منطبق با شناسه ارسالی هر عکس صورت پذیرد.

آثار ارسالی نباید به نمایشگاه دیگری ارسال شده باشند.

تمام عکس‌ها باید دارای شرح باشند؛ فرم مشخصات اثر باید کامل و دوزبانه پر شود و همراه با عکس به ایمیل دبیرخانه lalehgallery.art@gmail.com ارسال شود.

ارسال عکس‌ها توسط شرکت‌کننده به منزله اعلام مالکیت عکس است و برگزارکنندگان هیچ‌گونه مسؤولیتی در مورد عدم رعایت مالکیت معنوی عکس‌ها ندارند.

نگارخانه لاله حق استفاده از عکس‌های ارسالی درفضای مجازی، انواع رسانه‌ها و انتشار در داخل و خارج از کشور را با حفظ حقوق معنوی عکاسان برای خود محفوظ می‌دارد.

ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات در این سالانه است و تصمیم‌گیری در مورد مسایل پیش‌بینی نشده بر عهده برگزارکنندگان است.

انتخاب آثار در ۲ مرحله انجام می شود. در مرحله اول لازم است هر فرد فایل تصویر با کیفیت (۳۰۰Dpi) و فرمت JPG را همراه با فرم گواهی اعتبار آثار (در فایل ورد و پی دی اف) به ایمیل نگارخانه ارسال کنند.

شرکت کنندگان فرم های مندرج در سایت نگارخانه لاله/ بخش فراخوان را تکمیل و به ایمیل سالانه به نشانی lalehgallery.art@gmail.com ارسال کنند.

در صورت انتخاب اثر توسط دبیرخانه سالانه، پس از اعلام نتایج، باید نسخه های اصلی در زمان مقرر، به دبیرخانه تحویل داده شود. بدیهی است تصویر نسخه نمونه با اصل آثار ارسالی مطابقت داده خواهد شد.

خلاقیت و ایده پردازی در درجه اول اهمیت قرار خواهد داشت و هنرمند با شرکت در این سالانه اصالت اثر خود را تایید می کنند. چنانچه اثری به لحاظ قالب ساختاری از اثر هنرمند دیگری کپی برداری شده باشد، در مراحل انتخاب و نمایش آثار از سالانه حذف خواهد شد.

از تصویر منتخب تعداد ۱۹ نسخه چاپی همسان (تیراژ) چاپ شود. از این تعداد، ۱۲ نسخه به صورت تصادفی انتخاب و بین شرکت کنندگان تبادل خواهد شد. همچنین ۴ نسخه برای فروش و ۲ نسخه برای آرشیو، ۲ نسخه نیز برای شرکت در نمایشگاه های خارجی در زمان لازم در اختیار نگارخانه خواهد بود.

چاپ نسخه نمایشگاهی روی تخته شاسی به منظور یکسان سازی آثار راه یافته به بخش نمایشگاه بر عهده نگارخانه خواهد بود.

داشتن گواهی شناسنامه تایپ شده در ابعاد A۵ به تعداد ۲۰ عدد، منطبق بر ۲۰ نسخه عکس الزامی است. (نسخه ۱ جهت اثر چاپ شده توسط بخش نمایشگاهی نگارخانه لاله اختصاص می یابد.)

برای هر نسخه عکس یک گواهی، طبق فایل درج شده در بخش فراخوان سایت نگارخانه لاله به نشانی: www.lalehartgallery.ir ارسال شود. (فرم شماره ۱)

پذیرفته شدن آثار در بخش تبادل به منزله ارایه قطعی در نمایشگاه نخواهد بود.

قیمت گذاری آثار در نگارخانه انجام خواهد شد.

شرکت در این رویداد به منزله پذیرفتن تمامی شرایط فوق بوده و تصمیم گیری در مورد مسایل پیش بینی نشده بر عهده برگزار کننده خواهد بود.

زمان تحویل عکس های به فروش نرسیده صرفاً توسط هنرمند، حداکثر تا ۲ هفته پس از پایان نمایشگاه خواهد بود و پس از این زمان دبیرخانه مسؤولیتی در قبال نگهداری و یا ارسال و تحویل آثار نخواهد داشت.

تکمیل صحیح کلیه فرم های درخواستی الزامی است. (فرم شماره ۲)

شرکت کنندگان می بایست لیبل مشخصات اثر خود را به صورت ۲ زبانه تکمیل و ارسال کنند. (فرم شماره ۳)

ارکان سالانه:

رییس سالانه: محمد علی سعیدی

دبیرسالانه: داریوش محمد خانی

هیأت داوران: افشین بختیار، بهنام جلالی جعفری، حسین چنعانی زاده، جمال الدین شاهرخ، محمد قلم سیاه

زمان بندی نمایشگاه سالانه تبادل عکس:

دریافت فایل تصویر نسخه نمونه از طریق ایمیل: تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

داوری آثار: ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

اعلام نتایج: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

دریافت ۱۹ ادیشن (طبق شرایط فراخوان): ۱۰ خرداد ۱۴۰۳

لازم به توضیح است شرکت کنندگان باید به نحوی برنامه ریزی کنند که تا ۱۰ خرداد آثار ارسالی توسط نگارخانه دریافت شود، لذا شرکت کنندگان تا یک هفته قبل از تاریخ اعلامی آثار را به اداره پست تحویل داده و تاخیر احتمالی توسط اداره پست را لحاظ کنند.

برگزاری تبادل آثار نمایشگاه: ۱۲ تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۳

گشایش نمایشگاه: ۱۸ خرداد ۱۴۰۳

تحویل آثار تبادل شده: در زمان برگزاری نمایشگاه

تحویل آثار فروخته نشده: صرفاً تا ۲ هفته پس از خاتمه نمایشگاه

شرکت کنندگان شهرستانی لازم است در صورت عدم امکان حضوری جهت تحویل آثار و …، به همراه پاکت های ارسالی آثار، پاکت خالی پستی با درج نشانی کامل، کد پستی و تلفن خود در قسمت گیرنده و نگارخانه لاله به عنوان فرستنده، همچنین درخواستی طبق نمونه پیوست تنظیم و ارسال کنند تا در فرصت مقتضی ارسال به نشانی هنرمندان صورت پذیرد. (فرم شماره ۵)

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی پارک لاله، جنب هتل لاله، روبروی پارکینگ طبقاتی لاله، نگارخانه لاله، تلفن: ۸۸۹۶۰۴۹۲ و ۸۸۹۶۲۳۳۹

کدپستی :۱۴۱۵۶۱۳۱۳۱

lalehgallery.art@gmail.com

www.lalehartgallery.ir

کد خبر 6095498

دیگر خبرها

  • از افتتاح هفته گرافیک و بینال ونیز تا روز ملی خلیج فارس پای آزادی
  • امیر نظام گروسی یک شخصیت بزرگ ملی است
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • گشایش نمایشگاه مشق همدلی در قم
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • با عشق به ایران در ارمنستان