Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدحسین ساکت (نماینده وزیر ارشاد در انجمن خوشنویسان ایران) با اشاره به آنکه اگر هنر در جامعه ما نهادینه شود خواهیم توانست با جرم و تبهکاری مبارزه کنیم، گفت: هر اندازه بتوانیم هنر را در جامعه بیشتر اشاعه دهیم، در پیشگیری از جرم موفق‌تر خواهیم بود. این کار باید از پیش‌دبستانی و دوره دبستان آغاز و نهادینه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ویژه آنکه هنرهایی که به ابزار خاص نیاز ندارند و هزینه‌بر نیستند مانند خوشنویسی باید بیشتر توجه شود.

او ادامه داد: خوشنویسی یک هنر راحت است و اگر بتوانیم آن را در جامعه گسترش دهیم، جلوی بسیاری از چیزها را خواهیم گرفت. چنانکه درخواست داده بودند هنرمندان خوشنویس به زندان‌ها بروند و درصدد آموزش این هنر به زندانیان برآیند.

ساکت با تاکید بر آنکه نماینده ارشاد حق دارد در شورای عالی انجمن خوشنویسان حضور داشته باشد، گفت: نماینده ارشاد در این شورا حق رأی دارد اما در انجمن ارزشیابی هنری حضور خواهد داشت.

علی اشرف صندوق‌آبادی (نایب رئیس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران) در ادامه این نشست در خصوص تبیین سیاست‌های هفته خوشنویسی گفت: نقش هنر در جامعه واضح است و براساس نظرسنجی که انجام شده بسیاری از مردم از بدخطی خود ناراحت بودند چنانکه 95 درصد مخاطبان عامل بدخطی خود را نظام آموزشی کشور می‌دانستند. در این راستا انجمن خوشنویسان اعلام آمادگی کرده که با وزارت آموزش و پرورش نشست‌های تخصصی در سطح کارشناسی برگزار کند تا بتواند مواردی را در حوزه ابتدایی برای مبنای خط درنظر بگیرند. به گفته او در هفته خوشنویسی در سراسر ایران و شعب انجمن خوشنویسان در خارج از کشور مراسمی برگزار می‌شود.

او در خصوص بودجه‌ای که به هفته خوشنویسی اختصاص یافته است، گفت: سعی ما بر آن است که از مجموعه ظرفیت‌هایی که داریم استفاده کنیم و بودجه بسیار کمی در اختیارمان قرار دارد. در این میان سهم دفتر انجمن خوشنویسان ایران 60 میلیون تومان است و مرکز هنرهای تجسمی نیز تاکنون مبلغی به ما پرداخت نکرده است.

میرسید موسوی (عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران) در ادامه به این مهم اشاره کرد که هفته خوشنویسی از 5 مهر ماه آغاز شده و تا 2 آبان ماه ادامه خواهد داشت. از این جهت نگاه و تمرکز بر تهران برداشته شده و شهرستانها نیز هفته خوشنویسی را برگزار می‌کنند. از آنجا که پایه و اساس را بر احترام به پیشکسوتان گذاشته‌ایم برنامه‌هایی نهادین در این هفته برگزار کردیم چنانکه با صعود به قله‌های ناز و کهارد برداشتیم و مراسم بزرگداشتی برای استادحسین و استادحسن میرخانی که بنیانگذاران انجمن خوشنویسان هستند، برگزار کردیم.

به گفته او، در هفته خوشنویسی نشست‌هایی در استانهایی مانند، شیراز، قم، گیلان، کردستان، گلستان، خوزستان و غیره برگزار خواهد شد و از آنجا که مدتی در کشورهایی مانند ترکیه و کشورهای عربی درصدد جریان‌سازی در حوزه خط‌سازی برآمده‌اند، طی هفته خوشنویسی شاهد اجرای زنده خوشنویسان در قزوین خواهیم بود تا به خوشنویسی اهمیت بیشتری داده شود. همچنین نشست‌هایی در موزه خوشنویسی برگزار خواهد شد. این نشست با صحبت‌های غلامحسین امیرخانی رئیس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران ادامه خواهد یافت.

او گفت: شهریه انجمن خوشنویسان را از سال 58 تا 70 ثابت نگه داشتیم. درست است که حقوق ما بسیار ناچیز است و حتی به اندازه کرایه ماشین‌مان هم نمی‌شود اما با حس و علاقه‌ای که به این هنر داریم کار خود را ادامه می‌دهیم.

یدالله کابلی (عضو شورای عالی ارزشیابی هنری) با اشاره به آنکه نگاه‌ها و نظرات موجود در حوزه تجسمی بسیار سلیقه‌ای است، گفت: در بسیاری از جشنواره‌ها از انجمن خوشنویسان به عنوان کوشنده‌ترین انجمن یاد می‌شود. طی چند دهه اخیر کوچکترین ریالی به عنوان دستمزد دریافت نکرده‌ایم. در بحث شورای عالی ارزشیابی به تربیت نسل جوان پرداخته‌ایم تا عالی‌ترین میراثمان را برای آیندگان به یادگار بگذاریم. به گفته او اساتید جوان باید از سوی متولیان مورد توجه قرار گیرد. این در حالی است که طی دو دهه اخیر به دلیل کم‌توجهی‌های انجام شده بسیاری از اساتید خوشنویسی جذب فضای فرهنگی و هنری کشورهای همسایه شده‌اند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۷۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

به گزارش خبرگزاری مهر، ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» در جلسه ۸۹۷ مورخ هشتم اسفند ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسید که آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان و هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی ابلاغ کرد.

براساس اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، متن ابلاغیه ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:

وزارت آموزش و پرورش

دانشگاه فرهنگیان

هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی

ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۶ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌گردد:

«ماده واحده - با استناد به بند «ج» ماده ۲ مصوبه سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان (مصوب جلسه ۸۷۹ مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی)، ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان به شرح بندهای ذیل تعیین می‌شود:

الف- اعضای حقوقی:

وزیر آموزش و پرورش (رئیس هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان)

رئیس دانشگاه فرهنگیان (نایب رئیس و دبیر هیأت مرکزی جذب دانشگاه فرهنگیان)

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یا نماینده تام الاختیار وی

دبیر ستاد نظارت و راهبری تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

ب- اعضای حقیقی:

اسدالله اسدی گرمارودی

سعید غیاثی ندوشن

سیدنقی موسوی

فهیمه فرهمندپور

فخرالسادات نصیری

تبصره- مدت زمان عضویت اعضای حقیقی ۴ سال است».

سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی

کد خبر 6094463

دیگر خبرها

  • از افتتاح هفته گرافیک و بینال ونیز تا روز ملی خلیج فارس پای آزادی
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • همایش هفته شورا‌ها در جغتای برگزار شد
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی