Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران "خوشنویسی" را متعالی‌ترین هنر در دوران کنونی دانست و گفت: گمان نمی‌کنم چنین موفقیتی در هیچ‌یک از رشته‌های هنری تجسمی وجود داشته باشد. ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۰ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری هفته خوشنویسی با حضور اعضای انجمن خوشنویسان ایران در خانه هنرمندان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین امیرخانی رئیس شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران در این نشست گفت: 69 سال است که این انجمن به جامعه هنرمندان خوشنویس ایران خدمت می‌کند و دستاوردهای قابل توجهی داشته است، چرا که در اغلب رشته‌های هنری دنیا این ترکیب معجزه آسا وجود دارد. یعنی هنر خوشنویسی تمام دستاوردهای هنر بشری را را قالب ساختاری خود جای داده است و با نگاهی کنجکاوانه تمام آنچه را در تاریخ خود دارد می‌نمایاند.

امیرخانی با بیان اینکه دست و آغوش ما به سمت هنر باز است، افزود: با توجه به طبیعت باطنی انسان که همواره گرایش به زیبایی دارد و نیازهای باطنی خود را در این عرصه جست‌وجو می‌کند ما در تمامی موزه‌ها آثار هنری را شاهد هستیم که دارای زبان مشترک و بین‌المللی هستند. انسان همواره تشنه معنا بوده است به شرطی که تربیت اولیه او مناسب باشد تا قدرت درک زیباییهای هنر را به دست آورد.

محمدحسین ساکت نماینده وزیر ارشاد در انجمن خوشنویسان در این نشست طی سخنانی گفت: بزرگترین وظیفه هنر پدیداری یک جامعه بدون خشونت است. اگر هنر بتواند در روزگار کنونی که پرخاشگری و بازگشت به جاهلیت در آن رخ نموده است رسالت خود را انجام دهد شاهد کاهش افراطیگری خواهیم بود.

شاهکارآفرینی در خوشنویسی موجب انتظار ما از مسئولین می‌شود

ساکت ادامه داد: هنر خوشنویسی ایران تاکنون افراد بسیاری را به عنوان هنرمند به جامعه تقدیم کرده است که این افراد دستاوردهای بسیار بزرگی داشته‌اند این شاهکارآفرینی موجب می‌شود که ما از مسئولین انتظار کمک بیشتری داشته باشیم،چرا که امروز هنر خوشنویسی مورد غفلت قرار گرفته است. خوشنویسی یک هنری بی‌بدیل ایرانی است. امروز اعراب به شیوه‌های خط ثلث و نسخ افتخار می‌کنند اما حتی این خطوط نیز خواستگاهشان در ایران است.

یدالله کابلی عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران نیز در این نشست گفت: هنر خوشنویسی به عنوان یک هنر معنایی و مفهومی نقش گسترده‌ای در توسعه ادبیات و فضیلت جامعه ایرانی داشته است. انجمن خوشنویسان سعادت دارد که با حضور اساتید ارزشمند نسبت به حفظ این میراث معنوی در ایران و خارج از کشور کوشش داشته است.

کابلی خاطرنشان کرد: خوشنویسی به عنوان متعالی‌ترین هنر در دوران کنونی مطرح است، یعنی خوشنویسان امروز ما آئینه‌دار تمامی اعصار گذشته خود هستند که گمان نمی‌کنم چنین موفقیتی در هیچ‌یک از رشته‌های هنری تجسمی وجود داشته باشد.

علی شیرازی عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران در این نشست تاکید کرد: چند سالی است که یک شخص هتاک در فضای مجازی به بزرگان هنر این کشور توهین و اتهاماتی به آنها وارد می‌کند او چندی پیش اعلام کرد که تمامی آثار من که در موزه‌ها وجود دارند به صورت پرینت تولید شده است. ما تمامی این آثار را در موزه امام علی(ع) روی دیوار قرار دادیم تا تمام اتهامات برطرف شود، اما متاسفانه این مسئله در رسانه‌ها بازتاب نداشت. 

علی‌اشرف صندوق‌آبادی عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران درباره برنامه‌های هفته خوشنویسی گفت: مراسم افتتاحیه این رویداد در روز جمعه ساعت 15:30 در فرهنگسرای بهمن برگزار خواهد شد و برنامه‌هایی همچون غبارروبی از مزار اساتید بزرگ خوشنویسی، نشست‌های تخصصی و ساخت یادمان اساتید استانها را خواهیم داشت و همچنین مراسم اختتامیه هفته خوشنویسی در موزه خوشنویسی واقع در خیابان طالقانی، ابتدای خیابان شریعتی در روز یکشنبه برگزار خواهد شد.

عارف براتی مدیر اجرایی انجمن خوشنویسان ایران نیز با اشاره به برگزاری کارگاه‌های تخصصی طی هفته خوشنویسی در سراسر کشور اذعان کرد: این انجمن در سال 1329 با نام کلاس‌های آزاد خوشنویسی آغاز به کار کرد و در سال 1326 به ثبت رسمی رسید. در حال حاضر انجمن دارای 659 مدرس، 19 شعبه در خارج از کشور و 1070 کلاس در سراسر کشور است.

امیرخانی در واکنش به مسئله آثار تقلبی و استفاده از رایانه برای تولید آنها عنوان کرد: حدود دو دهه است که جامعه خوشنویسی ایران با این مسئله درگیر است. خریداران آثار اصلی خوشنویسی مورد فریب قرار می‌گیرند و متاسفانه درکشور ما مرجعی برای کارشناسی و تحقیق در این زمینه وجود ندارد. متأسفانه عده‌ای از اشخاص حسود با این اقدامات سودجویانه هنرمندان موفق این عرصه را بدنام می‌کنند. البته این مسئله مختص جامعه خوشنویسی نیست و تمام جامعه هنری ما درگیر مسئله آثار تقلبی هستند.

انتهای پیام/

R1489/P1356/S4,40/CT11 واژه های کاربردی مرتبط هنرهای تجسمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هنرهای تجسمی هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید

علی حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه قدمت زعفران به ۳ هزار سال پیش باز می گردد، گفت: بنابر آمار وزارت جهاد کشاورزی، حدود ۱۲۳ هزار هکتار از سطح کشور زیر کشت زعفران است که  براین اساس باید بیش از هزار تن زعفران برداشت شود، در حالیکه تولید فعلی یک چهارم این عدد است.

به گفته او، براساس فرمول همه ساله ۵ تا ۱۰ درصد سطح زیر کشت این محصول اضافه می‌شود، چراکه با جایگزینی مزارع هر چند سال یک بار، سطح زیرکشت ۲ تا ۳ برابر سطح زیر کشت افزوده می شود. بنابراین اگر تا چند سال قبل ۱۲۳ هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران داشتیم، اکنون این عدد  به ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار هکتار رسیده است که با احتساب این سطح کشت زعفران و نیروی انسانی هزار تن محصول باید تولید شود، در حالیکه سنوات قبل ۳۰۰ تن زعفران در کشور تولید می‌شد.

حسینی ادامه داد: در دهه ۵۰ تا ۶۰ عملکرد زعفران در هر هکتار بین ۶ تا ۷ کیلوگرم بود، در حالیکه اکنون با وجود افزایش سطح زیرکشت عملکرد به زیر ۳ کیلوگرم رسیده است. همچنین بر اساس آمار اعلامی در شرایط کنونی از میزان سطح زیر کشت  ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن زعفران تولید می شود.

عضو شورای ملی زعفران افزود: قیمت کنونی هر کیلو زعفران حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون تومان است که تا چند ماه پیش، ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان بود.

او با بیان اینکه سالانه ۲۰ تا ۳۰ تن زعفران به شکل قانونی به افغانستان صادر می‌شود، گفت: بنابر آمار مصرف زعفران در افغانستان ۵ تن است که بر این اساس مابقی زعفران تولیدی مجدد به دیگر کشورها صادر می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید
  • گشایش نمایشگاه مشق همدلی در قم
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • تسلیت انجمن رسانه‌های ورزشی در‌‌ پی درگذشت مسعود اسکویی
  • تست فنی ۲۵ بازیکن مطرح برای بازی در لیگ کره جنوبی
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد